tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kun pakosta joutuu makaamaan, tulee tehtyäkin jotain =)

Murkkuikäinen halusi itselleen lapaset, joten puikot käteen ja suihkimaan =) Minulla oli ongelmia, että minkälaiset lapaset teen. Vaikka kuinka etsin niin mieluisia ei löytynyt. Yritin kirjoneulelapasia, mutta ei, minun järki ei riittänyt niihin... Nykertäjällä näin jonnin aikaa sitten puikoilla Ailin lapaset. Silloin ihastelin niitä ja ajattelin että minäkin haluaisin joskus tehdä nuin ihanat lapaset. Niimpä puikoille sujahti Ailit.


Nämä Ailit on itseasiassa toiset mitkä olen tehnyt. Ensimmäiset on menossa murkun hellulle lahjaksi. Niistä kuvia myöhemmin ettei väritykset paljastu ;)


Nämä lapaset on niiiin ihanat. Minä en ymmärrä miten Nykertäjä kerta toisensa jälkeen löytää näitä ihania ohjeita =) Minä etsin netistä vaikka ja mistä, niin yleensä en löydä mitään mikä tuntuis yhtään kiinnostavalta (vaikka oikeasti netti on täynnä kaikkea ihanaa =D )


No niin... ruokaa: otettiimpas mallia ruuasta jonka kuvaa jaettiin facebookissa =) Pakkohan se oli kokeilla kun oli niin hauskan näköistä. Facessa oli käytetty nakkeja, meillä lenkkiä. Tyären kanssa pisteltiin spagetit lenkin pätkiin ja...


...laitettiin kiehuvaan veteen niin kuin pastat normaalistikin. Vesi heitti kiehumasta joksikin aikaa, joten sapuska on vähän tylsän näköinen. Ihan niinku minä katselisin ja seuraisin veden kiehumista kuinka se on mahtavan näköistä =D No, joka tapauksessa nyt tuli seurattua moista tapahtumaa kun spagetit alkoi pehmenemään ja ruoka vajoamaan vedenpinnan alapuolelle. Ihan selvästi tylsä päivä oli takana, kun tällaisia ajattelee ja vielä julkaisee ;)


Tämän näköistä se oli sitten valmiina. Aika viston näköistä jos rehellisesti sanoo. Ihan niinku matoja tulis lenkistä ulos =D Hyvää perusruokaa =P


Kummilapseni tarvitsi villasukat, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Ainoa ongelma oli, ettei lankaa meinannut olla tarpeeksi (minulla, what??). Laatikoiden perukoilta löytyi kerien jämiä joten ne sai kelvata. Lopputulos oli ihan soppeli nuorelle miehelle.


1 kommentti:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.