lauantai 6. maaliskuuta 2010

Vapaapäivän lopuksi

Olen sen verran innostunut neulomisesta, että tilasin aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Olin aluksi hieman pettynyt huivikirjaan, mutta päivän mittaan kun tutkailin sitä useampaan otteeseen, alkoi kirja tuntumaan ihan mukiinmenevältä.

Sukkakirjassa oli kivoja kuviomalleja sukan varsiin. Mikä ettei kämmekkäisiinkin.

Kukkakirja oli kaikista ihanin. Tyttökin katseli kirjaa ja halusi melkein joka toisen kukan ja lehden itselleen. Ajattelin tehdä ensimmäiseksi perustossut joihin teen kukkakoristeet.

Tänään oli aivan ihanan aurinkoinen päivä. Minäpä fiksuna tietenkin aamusta siivosin/järkkäsin huushollin, jotta vois ulkoilla päivällä kauniissa ilmassa. Mitä sitä höpöjä, pääkipu yltyi niin että oli pakko painella takaisin sisälle. Halusin kuitenkin tehdä jotain, joten nostin ompelukoneen pöydälle ja tein tuollaisen pussukan. Pussukan tein ihan mututuntumalla. Olen joskus nähnyt netissä vastaavanlaisen ohjeen. En vain muista yhtään missä. Pussukan kangas on melko ohutta, joten se lysähtää läjään heti kun siihen koskee. Tämä pussukka menee tytölle leikkeihin, joten ei haittaa vaikkei pysykään muodossaan.

Näpertäjä

Ei kommentteja: