lauantai 13. marraskuuta 2010

Tulevia suunnitelmia, hajatelmia

Kävin keväällä, alkukesällä työreissulla Turussa. Kiersin muutaman lankakaupan ja käteen tarttui, totta kai, useampi kerä/vyyhti lankaa. En itse asiassa edes muista mitä kaikkia lankoja tuli hamstrattua. No höh...
Tässä kuitenki yksi Turun tuliaisista. Ihastuin alla olevaan Kashmir lankaan sen kauniin värin vuoksi. Väri vähän vääristyy näissä kuvissa. Sain KAVE-ohjeen langan oston yhteydessä. KAVE on kauluri by Taija Elo.



Tarkoitus olisi aloittaa neulominen näin alkutalven kunniaksi. Langan ohuus vain hirvittää. Olen sen verran kärsimätön, että haluaisin kaiken valmistuvan "heti eikä kohta". Siksi tämä lanka on varmaan jäänytkin pyörimään nurkkiin (kaikkien muiden lankojen seuraksi).



Santorini-huivi tuli solmuiltua jo viime keväänä. Kuvat löytyi yllättäin ihan väärästä kansiosta... Santorini on helppo lanka harjoitella salomoninsolmuja.



Ostin Novitan Pitsikukka-kehikon viime talvena tai keväänä. Harjoittelin kukan tekoa Santorinilla, mikä oli ihan helppo lanka tähänkin kokeiluun. Tein parit rintakorut, jotka veimme ip-kerhon tädeille kevätkauden päätteeksi. Nyt syksyllä tein heijastinnauhasta rintakorun. Sitä ei ihan helposti huomaakaan heijastimeksi :-) Nauhasta saan kiittää Nykertäjää! Kuvaa en ole ottanut heijastinkukasta.



Puikoilla pyörii tällä hetkellä sellaisia juttuja, joita voi paljastaa vasta 24.joulukuuta jälkeen. Nyt lähden saunaan ja pikkuhiljaa valmistautumaan huomiseen Isänpäivään.
Toivotan kaikille Isille ihanaa huomista Isänpäivää!

Ei kommentteja: