lauantai 21. tammikuuta 2012

Joulukuisen korttikurssin saldoa

Kortteilua postauksessa kerroin käyneeni korttikurssilla. Nyt sitten sain kuvat vihdoin ja viimein koneelle. Kurssilla teimme kuusi joulukorttia. Itse pidän kaikista eniten nuista neliön mallisista korteista.
Tämä joulupukkikortti valmistuu nopeasti ääriviivatarroja käyttäen.
Tähän korttiin ihastuin ensisilmäyksellä! Näitä oli pakko tehdä kotona enemmänkin =)
Tämän kortin leimaus ei onnistunut ihan nappiin =) Opinpahan kuitenkin uutta tekniikkaa. Kunhan vain raskisi ostaa kotiinkin kaikkenlaista välinettä millä tehdä näitä juttuja... =D 
Voisiko joku ystävälisesti kertoa, että voiko jotain muuta laitetta käyttää kohojauheen "kuumentamiseen" kuin siihen tarkoitukseen käytettävällä puhaltimella? 
Tämän kortin helppous ja nopeus perustuu ääriviivatarroihin ja leikkuriin =)
Tämä yksiosainen kortti sai joulutervehdyksensä pienen paperipussin sisään. Tuohitähdet tuovat vanhan aikaista tunnelmaa. Valitettavasti tästä kuvasta sitä ei niin huomaa.
Romanttinen joulukortti. Ei kovin minun makuun. Mutta tekstiä ja kuvaa vaihtamalla siitä saa vaikka ihanan vauvakortin, hääkortin tai muun onnittelukortin.
Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä, on kotona tehtyjä helppoja ja nopeita kortteja. Näidenkin vinkit on samasta paikata missä kävin korttikursilla. Pienillä omilla muutoksilla tietty =)

2 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Kauniita kortteja. Kuumailmapuhaltimia askarteluun saa alle 30 €. Tai jos kotoa löytyy "remonttikäyttöön" olevaa isohkoa puhallinta - sekin toimii.

Kässäriläiset kirjoitti...

Hei Heli ja kiitos! Mietinkin nuita remonttikäyttöön olevia puhaltimia, mutta ehkä kallistun tuohon askarteluun tarkoitettuun. Onhan ne paljon hienompiakin =D
-Näpertäjä