sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Servettitekniikkakokeilua ja lahjontaa

Tein/kuvitin ystävälleni joululahjaksi tuikkujen säilytyrasian ja tulitikkuaskin servettikuvilla. Rasia on puinen ja aski on normaali kuvittamaton pitkien tikkujen aski. (Oli muuten kallis tuo aski, jos vertaa kuvitettujen hintaan) Maalasin molemmat rasiat antiikinvalkoisella akryylimaalilla ja sitten kiinnitin servetit jollain servetin liimaukseen tarkoitetulla liimalla. Päälilakkaukset on tehty parkettilakalla muutamaan kertaan.  
Serkkutyttöni sai tammikuun puolessa välissä pienen prinsessan, joten pieni paketti piti laittaa postiin. Parit vaatekerrat ja vauvahierontakirja on ihan kaupan tavaraa. Pipo ja lapaset on omaa käsialaa.
Pipo on jo blogissamme aiemmin näkyneiden pipojen kanssa samalla ohjeella tehty/Novitan muksuekstra 2008. Lapasiin käytin samaa palmikkokaavaa. Lankana näissä on Novitan Wool. Pipon tein ohjeen mukaan muutoin, mutta silmukkamäärä on isommasta piposta, koska Wool on ohuempaa kuin ohjeessa käytetty lanka. Tupsusta näytti tulevan aivan valtava. Parturoin sitä pariin otteeseen pienemmäksi =)

Ei kommentteja: