sunnuntai 4. elokuuta 2013

Vanish OxiAction-kampanja / Buzzador

Hei kaikille! Pääsin testaamaan Vanish OxiAction-tuotteita Buzzadorin kautta. Käy tutustumassa sivuihin http://www.buzzador.com/fiJaan nyt kokemuksia teidän kanssanne miten tuotteet on toimineet.  #vanishtesti #vanishoxiaction
Testasin aviokin ja pojan hallilla pitämiin vaatteisiin pinkissä purkissa olevaa jauhetta / Vanish Pink. Normaalisti vaatteet ei olis puhdistunu näin 40 asteen lyhyt pesussa. Eli tähän se toimi oikein loistavasti =) 

Nappasin aviokin harrastevaatteen joka on ollut ainakin parina kesänä käytössä ja sotkeutuu joka kerralla aivan älyttömästi. Puhdasta en saa siitä vaikka keittäisin ;) Otin siis pestyn ja kuivatun paidan ja laitoin likoamaan pinkkiin jauheeseen noin tunniksi ja pesin 40 asteen lyhytpesulla. No, ei se Vanishkaan täysin puhdasta saanut, mutta vaaleni todella paljon. 

Kylläpäs se aviokki onkin sotkenut: seuraavaksi joutui shortsit testiin. Olin pessyt vaaleat shortsit normiohjelmalla 40 asteessa ja takaa housuissa yhä roisketahroja. Laitoin OxiAction geeliä, annoin olla 10 min ja lyhyt pesu 40 astetta. Ei lähteny yhtään mihinkään.... Laitoin likoamaan veteen, jossa pinkkiä jauhetta. Liottelin epähuomiossa reilun kolme tuntia ja housut oli puhtaat. Pesin lyhytpesulla lopuksi. Jauhe on siis hyvä tahran irrottaja =)

Valkoista jauhetta käytin vaaleisiin liinavaatteisiin. Niin se vain on, että nekin näytti paljon paremmilta sen pesun jälkeen. Oisko oikea sana, kirkastuivat. Täytyy jatkaa kokeilua erilaisten tahrojen parissa. Suosittelen kokeilemaan =)

Ei kommentteja: