sunnuntai 2. toukokuuta 2010

NukkusukatNukkusukat
Ohje omasta päästä perussukka
Lanka Nalle Aloevera 48g (teräosa) ja Novita Luxus Alpaca 16g (varsi)
Puikot 3mm

Halusin itselleni sukat joita voi pitää paljaalla iholla esim. nukkuessa. Olen herkkäihoinen ja mulla on ongelmana se, etten voi pitää villasukkia paljaalla iholla, tai sanotaanko että jalkaterä ja kämmen sietää villaa, mutta mikään muu paikka ei. Järkyttävä kutina iskee, kun villaa on vähänkään paljaalla iholla. Kutiaa kyllä ohuiden vaatteidenkin läpi. Moni on sanonut, että Alpaca-lanka on hyvä, ei kutia. Ja mitä sitä höpöjä, kauhee kutina kun sukat oli hetken jalassa :-/ Annoin sukat sitten siskolleni. Kateeksi käy niitä ihmisiä, jotka voivat pitää kaikkia villa-ihanuuksia päällä... No, ompahan syy ostaa jotain muuta lankaa kokeeksi :-)
Olisko jollakin vinkkiä mitä lankaa voisin yrittää?

Näpertäjä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alpakkalangatkin on erilaisia. Kokeile eri firmojen lankoja. Ja ainahan voi kysyä neuvoa esim. lankakaupasta :) Valitettavasti en voi muuten auttaa sinua.

Kässäriläiset kirjoitti...

Kiitos kommentista :-) Kävinkin tässä jonkin aikaa sitten käsityöliikkeessä ja kysyin neuvoa. Hän kertoi, että Step-lanka on ollut hyvin siedetty. Ostin sitä ja sukat on viimeistelyä vaille valmiit. Katsotaan kuinka käy.
-Näperäjä