sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Tehtyjä tekeleitä

No nyt sain vihdoin ja viimein värkättyä tuon photobucketin kanssa. Kuvakokoa en saa samallalailla muutettua kuin suoraan koneelta laitettuna, joten anteeksi kuvien pieni koko. Harjoittelin näillä Etiopianuttu kuvilla. Nutut on olleet valmiina teis kuinka kauan. Jossain vaiheessa mainitsinki, että ne on valmiina. Pitäisi vain lisää saada aikaiseksi näitä nuttuja. En viitsi lähettää vain kahta.
Tein ystävälleni pussukan syntymäpäivälahjaksi. Hänen syntymäpäivänsä on ollut maaliskuussa, joten hieman tämä bloggaus näyttää venähtävän... Pussukan ompelin samalla ohjeella (jota en yhä edelleen muista mistä se on), tai siis ulkomuisti ohjeella, millä tein aiemman pussukan. Tämä pussukka on vuoritettu ohuella vanulla. Tikkailin muutamasta kohdasta yhteen päällikankaan kanssa. Ohje on kyllä todella yksinkerainen. Yritän löytää sen sivun, josta olen mallia ottanut.
Nyt täytyy kyllä alkaa harjoittelemaan oikeasti tuota photobucketin käyttöä. Valmiita töitä olis, jotka vois blogata. No, eiköhän se tästä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanoo viisaat jotka ei tyhjästä ressaile ;-D
Sateista illan jatkoa kaikille :-)
Lanka Nalle vihreä 70 g ja violetti 74 g
Puikot 3 mm


Näpertäjä

Ei kommentteja: