lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Tämän päivän auringonpaiste antoi ihanasti voimaa =) En kuitenkaan jaksanut lähteä ulos koko päivänä, kun olo on niin kurja kauheasta flunssasta. Olen kuiten kutonut yhden sukkaparin tänään. Katsotaan kauanko menee, että saan pääteltyä ne =D
Alla oleva kuva on Ystäväni rotasta. Nämä liikkujat on omallalaillaan suloisia. Varsinkin jos sattuu tilannekuva kohilleen, niin kuin tässä. Nam, spagettia =)
Olen ommellut Ystäväni rotille muutamat riipparit ja taskuriipparit, joista ei ole kuvia. Triplariipparin "ohjeen" olen katsonut netistä. Eli kuvahakuun rat hammock ja kovasti tutkailua ja ei kun menoks. Tästä tuli oikein suosittu riippari poikarotille. Pitää tehdä pesuvara ja tyttörotille omat myös. Yritän saada laitettua kuvia aiemmista riippareista ja taskuista. Käytössä olevat taskut on kyllä nakerrettu aika hyvin =D Toki uusiakin pitäisi ehkä tehdä.
Olen jo ajat sitten tehnyt itselleni Puro Batik-langasta itselleni pipon. Kuvion ohje on muistaakseni napattu dropsin jostakin ohjeesta. En vain löytänyt sitä tähän hätään. Pipo on tehty 3 mm puikoilla ja silmukoita on 110. Resoriosassa hieman vähemmän. Olen tykännyt tästä piposta, koska se ei kutita yhtään. Lankakin on pysynyt tosi hyvänä kovasta käytöstä huolimatta. Kuva on otettu käytetystä piposta.
Pipolle tein kaveriksi Baktuksen. Huiviin meni yksi kerä lankaa. Ehkä hieman naftiksi jäi koon puolesta. Eipähän jää painamaan takin alla mistään. Käytössä varmaan venyy pituutta.
Ja nyt rankkaa miettimistä, että mitähän sitä seuraavaksi tekisi =)

Ei kommentteja: