tiistai 9. elokuuta 2011

Lohikäärme...Puff?

YAWN! Haukotus...

 Mitäs täällä tänään tapahtuu...

 Ei juuri kummoisia, tuumaili lohikäärmelapaset....

Tällaiset uutuudet tuli kokeiltua Novitan lehdestä Talvi2010. Mukava malli, uusi palmikkokuvio, mitä en ollut aikaisemmin kokeillut. Juups, kyllä oli aivan kiva tehdä. Lankana oli Novitan Katri, 100% akryyli, mutta aika paksu. Alkuperäinen ohje oli isoveli -langalle, mutta tarkoituksena on saada vähän vähennettyä noita olemassa olevia lankoja. Oli kuulkaas niin kiva malli, että ihan pitää harkita vakavasti jos tekisin vielä tuon piponkin. Tosin valkoisesta langasta, sitäkin on jäljellä. Ja vain siksi, että olen unohtanut jo alkuperäisen käyttötarkoituksen sille valkoiselle langalle. Ja sitä kuitenkin olen ostanut uuden kerän jotain tiettyä varten...ei vain jaksa muistaa niin vanhoja asioita :)
Tässä kuvassa langan väri on ehkä lähimpänä totuutta, vaikka ei se ihan noin söpön vihreää olekaan. Se on sellaista ronskin vihreää. Mutta se vielä se....

PUFF!
Sen kerran kun puran ja teen ja puran ja teen ja puran....en halunnut enää purkaa koko lapasta. Olkoot. Jää varmaan omaan käyttöön, ei kehtaa antaa kellekään. Kaamean näkyvä virhe, joka kyllä peittyy takin hihan alle, mutta muuten sen kyllä huomaan heti. Mälsää. Tällaista ei kyllä sitten siihen pipoon kärsi tulla.

Ei kommentteja: