maanantai 29. elokuuta 2011

Tuunaustuokio

Minun ideologiaan kuuluu käyttää kaikkea mahdollista niin monesti uudelleen kuin pystyy. Ja jos ei itse pysty niin sitten myyntiin kirpparille, lahjoitus konttiin, ystävälle, tuttavalle tai ihan mihin vaan jos ei ole valmista roskis kamaa.

Tässäkin kortissa on tullut käytettyä tapetin paloja ja jonkun paketin(?) mukana tullutta nauhaa. Ja kun tarpeeksi nätisti puhuin, niin sain tyäreltä kukkahelmen rusetin päälle =)


Sitten kun sitä on tällainen ihminen joka ei helpolla laita mitään roskiin, käy niin että kaapeista löytyy Jos joskus tarvis-tavaraa. Vaatekaapissa on ollut (jälleen) paitoja jotka ei jostain syystä ole ollu käytössä. (Lue: ei siis ole mahtunut päälle) Päätin eräänä kauniina päivänä käyttää ne tuunauksiin.
Leikkasin paidoista kuvat pois ja ja ompelin ne seuraavaa paikkaa kuvioittamaan.

Kauppakassit saivat uuden ulkonäön. Ei ole niin tylsän näköisiä kun on vähän väriäkin. Ja miksei kasseja voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen, kirjastokirjoille, liikuntavaatepussi, luistelukassi yms. Pitää varmaan alkaa kaivamaan kaapeja, koska tästä tulikin mieleen, että tarvitsisin eväidenkuljetuskassin.

Ei kommentteja: