sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ajankulua

Villasukkia on valmistunut puikoilta. Ensimmäiset ovat "Karkkisukat", joita olen tehnyt jo aiemmin tyärelle. Perussukka monivärisestä Fabelin langasta. Sukista tulee ihanan ohuet, mutta lämpimät. Meiltä löytyy kotoa villasukkia ja karkkisukkia =D Tietääpähän et mitä haetaan kun sukat on hukassa. 
Ai niin, ja minun tuuriahan on se, että langan kuvio/raidoitus huilaa eri suuntaan eri kerissä. Vaikka otankin langan kerän sisältä ja lankojen pitäisi olla samaa erää ja väriä, niin ei niin ei, kuvio ei näytä samalta.  En jaksanu enää ressata niinkuin aiemmin olen ressannut. Ihan hyvät niistä tulee vaikka kuviot eri suuntaan juokseekin ;)


Keristä jäi jämät, joten niistä tikuttelin ystävän lapselle sukat. Sukkien varsiin käytin lisäksi sinisävyistä Fabelia että varmasti lanka riittää.


Ajankulutöinä ja tarpeeseen meneviä pikkusukkia on tullut tehtyä useita, useita pareja. En ole vain saanut kuvattua niitä. Sukat menee lahjoituksena vastasyntyneille. Niitä on niin helppo ja nopea tehdä vaikka aamupalaverissa tai koulutuksissa =) Langat on kaikenmaailman kerien loppuja. Tässä taitaa olla Seiska veikkaa.


Neiti halusi itselleen tyköistuvat säärystimet ratsastukseen, hiihtoon, luisteluun ja muuten vaan =) Lankana Novitan Nalle marjaretki, Puolukka. Värit näkyy olevan alakuvassa ihan mitä sattuu. Yläkuvan väritys on lähempänä oikeaa.


Ei kommentteja: